Ще кілька прихованих переваг керамічного гриля-барбекю

Ще кілька прихованих переваг керамічного гриля-барбекю

Експлуатація ПОЗА СЕЗОНУ

Використовувати керамічний гриль можна не тільки в сезон відпочинку на природі, а й при низьких температурах. При цьому ефективність роботи і якість результату приготування буде стабільним. Навіть, якщо за вікном далеко за мінус тридцять, всередині може підтримуватися температура до 400 градусів.

Вы можете выбрать и купить инструмент для гриля big green egg для приготовления вкусных и ароматных блюд в любое время вне зависимо от поры года, по самой выгодной и доступной цене, без накруток и переплат.

В умовах різкого перепаду температур високоякісна товстостінна керамічний посуд буде демонструвати відмінну стабільність, тріщиностійкість. Вражає? Такий результат став можливий завдяки застосуванню передових технологій у виробництві.

На відміну від іншої продукції, прилади для приготування на вугіллі від Monolith-grills набирають високу температуру швидко і підтримують її тривалий час. Такі можливості гідно оцінили жителі північних широт.

НЕ обтяжливого утримання В ЧИСТОТІ

Важливою перевагою керамічного барбекю, в порівнянні з популярними мангалами або іншої подібної продукцією, є простота в експлуатації і гранично мала кількість відходів:

Вугілля поміщається в спеціальному відсіку, де згоряє практично повністю, утворюючи лише дрібку золи. На відміну від мангала, де залишків продуктів згоряння в рази більше. Тому повну чистку можна проводити з середньої періодичністю раз в 5-8 використань.

Як чистити решітки? Все просто! Для цього рекомендуємо просто закрити кришку, і всі залишки продуктів згорять. Після цього лише протріть грати м'якою губкою і готово! Ніяких слідів приготування не залишиться.

Поблажливість до помилці В ЧАС ПРИГОТУВАННЯ

Хто знає, можливо, невдалі експерименти початківців кухарів і стали результатом появи нових страв. Саме цей принцип простежується в експлуатації керамічного гриля барбекю: помилившись з температурою або часом приготування, ви можете отримати не тільки новий смак, але і новий вид страви! І як показує практика, результати в переважній більшості успішні.

Насправді ж суть успіху проста. Завдяки рівномірному прогріванню, продукти нагріваються з усіх боків, крім підгоряння або висушування. Тому смак не погіршується, а знаходить унікальні нотки. І найімовірніше, деякі такі експерименти стануть улюбленими трапезами вашої родини.

Похожие страницы: